I onsdags fick jag nog! Fick nog av att ens behöva fundera över om bilen stod kvar varje morgon. Nog för att det var i Backa bilarna brann, men senaste gången det brann bilar där brann det här i Biskopsgården strax efter.

Polisen verkar inte göra ett dugg. De vet vilka förövarna är, men de gör ingenting! För att inte orsaka fler upplopp? Det är så bedrövligt tydligt hur maktlös polisen är.

Körde upp bilen till mina föräldrar och sa upp parkeringsplatsen. I helvete att jag betalar 200 kr i månaden för obefintlig säkerhet. Min bil är gammal och lätt att stjäla. Att försäkra bilen över trafikförsäkringen skulle kosta mig dubbelt så mycket som att köpa en likadan bil till. (I och med att jag bor där jag bor, och är under 24… jag är inte alls bitter…)

Trots att det är en gammal och lättstulen bil jag har är den en kär liten ägodel. Lättkörd, stark motor, relativt bensinsnål och det går att packa hur mycket som helst i den. Att den skulle bli stulen och uppbränd av några ligister i protest mot polisen, det skulle göra jävligt ont faktiskt.  onödigt är det. Att de bränner upp polisens bilar tycker jag på något sätt är en sak. Vanliga människors bilar en helt annan.

Så, nu återstår min nästa fråga! Någon som har tips på ett bra ställe i Gbg eller Mölndal att hyra parkering? Någonstans där det är lätt att ta sig med kollektivtrafiken. Någonstans som inte är i en negligerad nedgången förort.