Vår! …eller?

Det finns något som jag tycker är helt fantastiskt när det börjar bli vår. Någonting som jag inte brukar sakna under vintern, men alltid lägger märke till hur tomt det varit utan när de kommer tillbaka. Och nej, det är inte fågelkvitter jag pratar om.

Plötsligt när solen värmer igen börjar det lukta. Kompost, blöt jord, bark och allt möjligt som legat fruset och bortglömt under vintern. Det luktar egentligen oftast inte så gott, men lika glad blir jag ändå!

En reaktion på ”Vår! …eller?”

  1. Förstår precis vad du menar med det! Man vill gräva ner tårna i myllan och bara ”snusa in” våren! Jag håller på att plocka bort en del av mina bloggar och städa bland allt jag har på nätet. Men gå gärna in på den senaste bloggen ”Under Hundstjärnan” – där finns en del skrivet och dessutom länkar till annat jag skrivit.
    Kram kusinbarn!

Vad tycker du? Kommentera gärna!