Tänkte jag skulle skriva något om jordbävningen i Japan, men jag har ingenting att skriva.

Så, life as ususal. Hämtade ut paket från Eleven.se idag. Har levt utan hårspray sen i höstas. Hur har jag överlevt?! Lyxproblem deluxe. Hursomhelst, det här låg i paketet:

Hårspray och torrshampo/volymspray från Björn Axén. Och ja, jag köpte dem enbart för förpackningarnas skull. Jag har ingen aning om de är bra eller inte. Jag mår bra av fina förpackningar, ser det snyggt ut i badrumshyllan blir jag glad varenda gång jag går på toaletten! Speciellt när vi har så gräsligt kakel som vi har behövs det lite balans.

Det blev en svinhårsborste från Kent och en epilator också. Får se om jag står ut med att använda epilator, men det tror jag. Sött att den är formad som ett hjärta, men loggan och färgen hade gärna fått vara annorlunda. 😉

Lite gratisprover låg också med i paketet. Jag blir alltid så nyfiken på om de väljer ut dem efter vem de tror att man är, eller om det är helt slumpmässigt?

Hårinpackning och serum för topparna låter bra, men anti rynkkräm från Olay?

Jag känner mig kanske lite ung för det. Å andra sidan är ju de flesta som heter Eva runt 50 sådär. Apropå det där jag undrade över.

En sak till, blisterförpackningar! Ghhhaaaah!

Ni vet, de där i plast som man måste klippa och slita upp. Det finns verkligen inget vettigt sätt att öppna dem.

Jag antar att de tagits fram för att förhindra snatterier, men seriöst? Icke desto mindre idiotiskt kändes lappen som låg i, där det stod att inköpsstället måste fylla i formuläret på lappen vid köptillfället. Annars gäller inte garantin. Jaha… kul för butiken att öppna förpackningen och fylla i när de står i kassan.

Kära Babyliss, hur tänkte ni här? ^__~