Eller del ett och ett, många delar blir det… väldigt många delar!

Mätte ut ytan på golvet

För ett bra tag sedan gjorde Underbara Clara ett inlägg om lapptäcken. Jag blev inspirerad! Men hade för mycket annat på gång. I ett halvår ungefär. Helt galet. Så… nu när jag har lite mindre på gång… vad gör jag? Ett lapptäcke såklart!

Mitt lapptäcke är inte särskilt likt Claras. Men ett lapptäcke är det! Jag tycker det är lite knepigt och lite tråkigt att göra helt raka bitar. Det är inte riktigt min stil i alla fall. Jag är lite dum också. Gillar att blanda tygsorter som inte vill blanda sig med varandra. Sammet och tunna sidensjalar t.ex. Tyger som glider åt alla håll. Men när man väl fått ihop dem någorlunda rakt blir det så vackert med alla strukturskiftningar!

Lagt en massa tid på att klippa bitar, passa ihop bitar, flytta bitar. Få balans. ^__^ Klar är jag inte. (Det blir att vänta på del 2 för det färdiga resultatet, tihi.)