Vid årsskiftet blev huset vi bor i uppköpt av nybildade Willhem AB. Fastighetsbolaget är tydligen någon sorts investering av en av AP-fonderna. Tyvärr verkar en större del av investeringen gått till grafisk profil, proffsiga copy-texter och diverse molntjänster istället för åtminstone normal service.

I lite mer än en vecka har jag desperat försökt säga upp min parkeringsplats.

Började med att skicka ett mail till angiven e-postadress. Inget svar. Skickade ett till fyra dagar senare ifall det första inte kommit fram. Imorse ringde jag utsatt nummer på utsatt telefontid. Kom till en telefonsvarare från Newsec (gamla ägarna) som sa att telefontiden var 7:30-9:30. Jahapp?!

(Har gjort ett litet utdrag från Willhelms websida på hur de vill att man ska kontakta dem –>)

Testade att ringa Willhems huvudnummer för att se om de kunde koppla mig rätt. Vad hör jag i luren då? ”Pip pip, samtalet misslyckades” Det gick alltså inte att ringa till deras huvudnummer. Testade att ringa Newsecs gamla servicetelefon men det pep bara där också.

Testade att maila (ett ganska irriterat mail nu) till Newsecs gamla e-postadress. Tur att jag hade kvar den i datorn… Hotade med att blanda in Hyresgästföreningen! Hehe.

Ett par timmar senare ringde en kille från boservice. När jag berättade alla omvägar jag gått för att få tag i dem lyste det igenom ganska tydligt att han inte heller var helt nöjd med situationen… Tydligen hade inte han, som skulle sköta allt, tillgång till e-postadressen. Hursomhelst kompenserade han mig med att korta uppsägningstiden från tre månader till en. 🙂

Slutet gott i alla fall!