Seriöst, jag får snart ett utbrott! Jag får ett utbrott! Tittar på Uppdrag Granskning just nu. Kolla på programmet och se själva. Vad i helvete är det för fel på det här landet? Ska det vara förbjudet med nakna barn snart? Det är väl för fan inte något fel med att vara naken!

Vem har inte bilder på sig själv som liten där man springer runt hemma utan ett plagg på kroppen? Inte tänkte väl ens föräldrar att nej, det här kan vi inte ta kort på, det är ju pornografi. Normala människor ser bara en naken unge på den där bilden/filmen.

Sen finns det förstås pedofiler lite här och var i samhället. De har jag inte ett ruttet öre till övers för, men folk kan tända på vilka sjuka saker som helst. Så länge det stannar inne i huvudet på dessa människor ser jag inte att det kan vara straffbart. Knappast heller att leva ut sina fantasier i fiktion, som i böcker och teckningar.

Mitt budskap till pedofilerna: Fantisera om vad som helst så länge det inte har med riktiga barn att göra.

Mitt budskap till svenska åklagare: Sexualisera för guds skull inte barn till höger och vänster! Det bevisar inte mycket mer än hur perversa ni är.