Vårt ”nya” hus värms med ved. Tycker det känns himlans rustikt. Men jag är en fena på att glömma bort att huset inte värmer sig själv… Gotte är en fena på att komma ihåg det. Han är en fena på att hugga ved också. Det är inte jag. Jag blir galet nervös, vinglar med yxan och börjar fundera på vad en vedklyv kostar. Eller en såg… eller kanske ett stämjärn och en stor hammare?

Jag kan i alla fall få igång en brasa, och hålla den igång. Förutsatt att jag inte glömmer bort den och går och gör något annat. Vilket jag oftast gör! 😛

Såhär brukar det inte se ut när Gotte hugger ved, hugga ved mitt i högen av alla vedträn vore ganska dumt… Men vad gör folk inte för att komma med på bild?

(Smått pinsamt att jag visar upp min nya kamera med en GIF i kasst ljus och med uselt skärpefokus, men vadfasen! Här satsar vi inte på prestige! :D)