I gymnasiet började jag sy kläder. När jag fyllde 18 startade jag mitt klädmärke Ergi by Piratessan, mest för att jag kände för det. Sedan dess har det flutit på.

Allt eftersom åren gått har märket utvecklats till en liten butik. På evenemang och i webbutiken http://lolitabutiken.se säljs idag kläder från flera japanska märken, indie-märken från hela världen, utvalda begagnade saker och sånt som jag själv sytt.

Vem hade kunnat tro att jag skulle bli officiell svensk återförsäljare för de märken jag beundrade och trånade efter när jag gick i gymnasiet? Tack vare att jag inte hade råd eller visste hur jag skulle få tag i de där speciella japanska kläderna började jag sy mina egna varianter av dem. På den vägen är det.

Ta gärna en titt i butiken och har du vägarna förbi Ljungby är du hjärtligt välkommen till lagerbutiken på Kungsgatan 40. ^__^