En gång i halvåret verkar det hända, att jag beställer nya sminkprytlar. Då blir det ganska mycket på en gång.

Härom dagen kom det alltså ett paket från eleven.se

Tänkte att jag skulle recensera produkterna jag beställde i ett par omgångar, när jag hunnit testa dem.

Tills dess blir det lite kommentarer på proverna som följde med:

Body Farm Butter Caramel Body Milk – Luktar chokladkola. Man blir hungrig av den här hudkrämen. Den verkar helt okej, men jag kommer nog inte köpa den då den innehåller mycket parabener, BHT och andra mystiska kemikalier.

Avril Lavigne Wild Rose EdP – Luktar jättegott, lagom söt och inte särskilt ”tung”, men… jag får lite jobbiga högstadieminnen av Avril Lavigne. Även den här produkten innehåller BHT tyvärr.

Mario Badescu Botanical Facial Gel – Lite osäker på den här. Tar bort sminket bra, huden känns ren och fräsch efteråt. Men, tycker att den svider lite. Innehåller parabener. Tänker använda den i ett par dagar och se om det blir någon skillnad!