Här ute i verkligheten –som Gotte säger om livet på landet– har vi haft en tja… något ynklig internetupkoppling. Vi har haft enmansinternet. Internet för tålmodiga män och kvinnor. Allmänt kass uppkoppling med andra ord.

Förra helgen var vi på en smått kaosartad resa till Japan-loppisen i Stockholm. Efter oändliga felkörningar, överhettad GPS i Stockholm och en smått extrem 34-punktsvändning på en grusväg i skogen kom vi fram till min ”chef” Luddes och hans fru Lisas hus. Efter mysig äppelpajfika plockade vi med oss Ludde och begav oss mot Småland.

Nästa dag fixade Ludde en 3G-antenn åt oss på taket. (Hu, jag hade -aldrig- begett mig dit upp!) Den gamla TV-antennen åkte ner. Jajjemen, nu är vi så moderna att vi inte ens har en TV-antenn. Vi har visserligen  inte haft TV sen vår TV från 1984 gick sönder, men nu syns det utanpå huset också! Istället har vi en svindlande uppkoppling på sisådär 5 mbit.

Tjiho! Med andra ord har vi nu tvåmansinternet med krav på ömsesidig hänsyn. 🙂