Lycka! Jag hittade noppborttagaren!

Har en kofta från Gina Tricot som blivit mer än lovligt noppig. Det är överhuvudtaget väldigt dålig kvalitet på den, alla knappar utom en har ramlat av t.ex. Noppig blev den efter första tvätten.

Men, jag är förtjust i färgen och modellen, så jag vill gärna ha kvar den. Efter en omgång med noppborttagare blev den nästan som ny. Wohoo! :D

Till vänster med noppor, rakt ovanför manicken utan noppor!

 

2 reaktioner på ”Lycka! Jag hittade noppborttagaren!”

  1. Hej! Trillade in av en slump när jag googlade på boken Badskumt. Det pågår sedan ett tag en förbättring i hushållet gällande miljö (ofta även hälsa) så den här bloggen borde komma väl till pass. :) Jag blev också lite nyfiken på den där noppborttagaren, var får man tag på en sådan? //.Jenny

    1. Vad roligt!
      Jag vet tyvärr inte var den kommer ifrån, misstänker att jag fått den av min mamma för länge länge sedan, men jag hittade en liknande på ebay.co.uk för ett tag sen. Tror det var fuzz remover jag sökte på. :)

Vad tycker du? Kommentera gärna!