Mycket har hänt idag. Vi har äntligen fått lite ordning på växthuset tillexempel. Ordnat är det dock inte.

Jag har kokat marmelad på vildäpplen som vi fick för oss att plocka efter ett par glas vin igår. (Mhm! En såndär bra idé man kan få…) Det skulle egentligen blivit äppelmos, men med för mycket vatten, fel sorts socker och lång koktid blev det mer någon sorts sås med marmeladsmak. Gott blev det i vilket fall, och nästan gratis. Vildäpplena är obegripligt söta förresten, små men söta. Mums!

Förresten, jag skrev för ett tag sedan att jag önskade mig en Kitchen Aid. Det gör jag inte längre! Gick och blev med en Electrolux-assitent från 60-talet istället. Tack Mamma & Pappa! Den är kanonbra.

Skördat lök har vi gjort idag också. Den hänger lite varstans och torkar nu. Lök ska egentligen torka utomhus under tak läste jag, men vi har lixom inget lämpligt tak att torka den under.

Mindre roligt var när Gotte råkade köra över en näbbmus med gräsklipparen. 🙁 Stackaren låg och kippade efter andan och blödde ur nosen. Vi hade inte mycket val än att avliva den. Gotte höll i yxan och jag såg ledsen ut. (Gotte såg minst lika ledsen ut som jag.) Hu.